VITARIA EETERIJ FAMILY BAKKUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 851 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vitaria eeterij Family Bakkum. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 22:58 Ik vindt de snacks goed maar patat vind ik niet top,ligt niet aan het afbakken das prima, en ik vond de milkshakes niet top,gezien dit bij concurenten beiden wel top is en ook heerlijke eigen snacks maak! Tip haal zak aardappels en frietsnijder.vers!
26 mei 2024 om 20:40 slechte tijden afspraken .. 15-40 !?!? echt niet .. bijna 2 uur
26 mei 2024 om 20:31 Duurde erg lang voor een paar simpele snacks.
26 mei 2024 om 20:27 Top!
24 mei 2024 om 21:19 Lekkere frites en vegetarische loempia's.
20 mei 2024 om 9:03 Patat en snackie prima, bezorger was vriendelijk maar de ham/kip-burger zou ik lekker overslaan.
11 mei 2024 om 20:36 Snel en goed
25 apr 2024 om 21:22 Heerlijk , nooit geen klachten hier!! Jullie zijn toppers!! Groetjes uit Bakkum
17 apr 2024 om 13:15 Het eten is prima. Helaas werd de bestelling 20 minuten te vroeg bezorgd, waardoor er 2 personen die nog niet thuis waren koud moesten eten en we dus een deel vd bestelling weg hebben kunnen gooien omdat dit koud niet heel lekker was.
16 apr 2024 om 20:37 Snackbar assortiment heel standaard, over de rest kan ik niet oordelen want dat heb ik nooit besteld. Maar ze zijn altijd supersnel, vandaag werd de bestelling in 20min bezorgd!
13 apr 2024 om 20:33 Altijd lekker eten, snel en lekkere Chinese gerechten.
7 apr 2024 om 21:14 Prima/ kwaliteit in verhouding met prijs