VITARIA EETERIJ FAMILY BAKKUM

VITARIA EETERIJ FAMILY BAKKUM Daar blijf je eten...

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 693 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vitaria eeterij Family Bakkum. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 0:23 Eten kon beter, vroeg om bami en kreeg van de vermecelli sliertjes, niet lekker! Terwel de eerste keer het echt heel lekker was.
6 mei 2022 om 23:41 Keurig optijd en lekker
30 apr 2022 om 20:11 Heel veel keus en heerlijk gegeten!
9 apr 2022 om 20:45 Patat erg melig, vlees smaakte meer naar draadjesvlees dan naar varkenshaas. Sauzen waren goed.
27 mrt 2022 om 22:18 Teveel patat weinig vlees Dit menu geen aanrader
8 mrt 2022 om 10:06 De gewokte groenten met vlees zijn altijd super vers en mals. Heerlijk!
5 mrt 2022 om 21:20 Was altijd tevreden, maar dit keer was de patat niet te eten. Duidelijk niet vers maar opnieuw gefrituurd. Gebeld, maar klacht werd niet serieus genomen, kreeg het advies de volgende keer te vermelden dat ik ze niet krokant gebakken wil.
4 mrt 2022 om 1:53 Eten was perfect op tijd en goed heet. Smaakte prima. Jammer dat het niet meer zo is dat je vanaf 25 euro geen bezorgkosten betaalt. Volgende keer bestellen we bij iemand die wel gratis bezorgt.
27 feb 2022 om 12:04 zeer snel bezorgd. Goed warm en lekker
19 feb 2022 om 10:05 Echt lekker gegeten en veel verschillende soorten eten. Aardige bezorgers die met weer en wind toch langs kwamen. Hey dat zie je niet overal. Zegt iets over commitment!! Plus punten voor deze harde werkers
11 feb 2022 om 19:09 Eten was heet en goed, bezorging supersnel
9 feb 2022 om 21:41 Afgelopen jaar kwalitatief achteruit gehold. Vandaag spande de kroon: milkshake zat voor meer dan de helft in het plastic tasje ipv de beker, en de burgers waren een kledderig bouwpakket. Was ooit goed, maar daar bestel ik nu dus nooit meer.